PRAVA KARTAL

Orhantepe, Kuzgun Sk. No:2 D:No:192, 34865 Kartal/İstanbul
CALDIVA TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ

Değerli Prava Kartal Sitesi Kat Malikleri/Site Sakinleri,  

1 Nisan 2021 tarihi itibariyle Prava Kartal Sitesi geçici yönetim yetkilerine istinaden İtibar İnşaat tarafından görevlendirilmiş profesyonel yönetim hizmet şirketi Caldiva Yönetim olarak, sitenizde yönetim hizmetlerinin ifasında görevlendirilmiş bulunmaktayız. 15 Nisan 2021 tarihi itibariyle sizlere hizmet vermek üzere görevlendirildiğimizin bilgisi paylaşmaktan mutluluk duyarız.  

Caldiva Tesis Yönetim Hizmetleri olarak, yatırımcısı olduğunuz ve/veya ikamet etmekte olduğunuz Prava Kartal Sitemizin marka ve mülk değerini koruyacak, iyileştirecek ve geliştirecek bir vizyon ile sizlere hizmet vermenin gayreti içinde olacağız.  

Yaşamın yeni başladığı veya ilk yaşam yılını geçirmekte olan toplu yapı ve sitelerde, huzurlu ve mutlu bir yaşamın tesisi için süratle ve taviz vermeksizin site sakinlerinin demografik yapısı, yapının tasarım ve yatırım niyetleri, kendine özgü koşullarını gözeterek bir “ortak yaşam kültürü”nün en ivedi şekilde tesis edilmesi ve sürdürülmesi büyük bir önem arz etmektedir. Bahse konu “ortak yaşam kültürü”nün tesisinde siz kat malikleri ve site sakinlerinden oluşan Prava Kartal Ailesi’nin işbirliği ise mutlak anlamda kaçınılmaz bir ön koşul oluşturmaktadır. Bu anlamda sitemizin idari ve mali yönetiminin en iyi koşullarda sağlanabilmesi, sizlerin yaşam kalitesini artıracak bir düzenin sağlanabilmesi için site yönetimince belirlenen kurallara, koruma ve bakım borçlarına, komşuluk hukukuna riayet edilmesi bizlerin amaçlarını yerine getirebilmesi adına sizlerden beklediğimiz temel destek unsurlarını oluşturmaktadır.  

Faaliyet dönemimizin başlangıcı ile birlikte sizlere aylık faaliyet raporları ile site yönetimince yapılan faaliyetler raporlanacak, gider bildirimleriniz ve mali yükümlülükleriniz düzenli olarak bildirilecek, iyileştirme ve geliştirmeye yönelik uygulamalarda sizlerden gelen geri bildirimler esas alınarak site yönetim kuruluna takdim edilecektir.